Mirësevini në Laboratorin Norma

Aparaturë e Sofistikuar

Laboratori është i vendosur në një objekt të ri dhe është i projektuar sipas standardeve ndërkombëtare, i pajisur me Aparaturat e teknologjisë së fundit të prodhuesve lider botëror si Roche, Sysmex, Diesse, Human, etj.

 

Personel i Specializuar

Personeli i kualifikuar dhe i specializuar në fushën e ekzaminimeve laboratorike, ofron gamë të gjërë të analizave me rezultate të shpejta dhe të sakta, duke i siguruar çdo pacienti një procedurë diagnostikimi të sigurtë dhe me besueshmëri të plotë.

Appointment

Konsulta falas me mjekun/biokimistin klinik, shërbimi i shpejtë përmes qasjes online në rezultatet e analizave dhe ruajtja e historikut laboratorik të pacientit në sistemin informativ laboratorik janë shërbime shtesë që lehtësojnë procesin e diagnostikimit të pacientit.

Shërbimet

Duke ofruar cilësi dhe saktësi tek ne kryhen këto analiza

Na kontaktoni

Të gjitha format janë të nevojshme

Informata kontaktuese

 

Rr. Malush Kosova, Lokali 5, Prishtinë
(Nga Farmedi, përballë hyrjes së QKUK-së)

+ 383 (0) 45 102 100

+ 383 (0) 45 102 120

+ 383 (0) 49 559 971

info@laboratorinorma.com